Altan Gullspång

Kr8ter Concepts – Vi förverkligar dina drömmar

Anpassningsbart arbete

Varmt välkommen till Kr8ter Concepts när du i Gullspång med omnejd behöver hjälp med att bygga en altan. När du anlitar oss för ditt altanbygge kommer vi fokusera helhjärtat på att leverera ett kvalitativt arbete med ett bra resultat, oavsett projektets skala. För oss är det viktigt att arbetet och resultatet möter dina förväntningar och behov. Därför anpassar vi alltid arbetet efter de önskemål och behov som finns. Med vårt arbete förverkligar vi dina drömmar.

Om oss

Kr8ter Concepts grundades 2020 och har sedan dess varit aktiva inom byggbranschen. Inom företaget finns dock erfarenhet sedan tidigare. Därmed innehar vi en bred kompetens inom branschens olika delar. Vi är en byggfirma som inriktar oss på renovering samt finsnickeri med platsbyggd inredning. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi förverkliga vi dina byggdrömmar. Med vårt arbete är vi aktiva i Gullspång med omnejd.

För att kunna erbjuda ett brett tjänsteutbud och omfattande hjälp samarbetar vi med företag inom branschen. På så sätt kan vi åta oss större projekt och ge dig hjälp från start till slut.

 

Altan Gullspång

Små & stora uppdrag

Inom byggbranschen åtar vi oss såväl små som stora uppdrag, kort sagt arbetar vi med det mesta inom bygg. Till oss kan du vända dig oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver.

Alltid nöjda kunder

Ett stort fokus för oss är att samtliga kunder som vänder sig till oss ska bli helt nöjda. Därför arbetar vi hårt och målinriktat för att kunna leverera projekt med goda resultat.

Altan Gullspång

Vad vi erbjuder för tjänster

Som sagt arbetar vi med det mesta inom området bygg. Genom kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda ett brett tjänsteutbud av byggtjänster. Respektive tjänst kan i sin tur anpassar efter dina önskemål och behov.

Altan

När du behöver hjälp med att bygga en altan kan du vända dig till oss. Vi bygger då en altan utifrån dina önskemål. Behöver ni hjälp med planeringen av altanen kan vi även bistå med den typen av hjälp. Altanen kan också byggas som ett pooldäck i anslutning till en pool.

Kontakta oss

Är du intresserad av att erhålla vår hjälp med någon byggtjänst är du välkommen att kontakta oss. Givetvis kan du även ta kontakt med oss om du har några frågor eller önskar ett prisförslag.

Kr8ter Concepts

KAPELLGATAN 1B BV, 547 93 Skagersvik

070-444 72 65

kr8terconcepts@gmail.com

Altan Gullspång

Av oss på Kr8ter Concepts kan du få hjälp med att bygga din altan. Vi kommer kunna hjälpa dig med allt från planering till utförande. Vår utgångspunkt ligger i Gullspångs kommun men vi arbetar i hela kommunen och dess omnejd.

Altan Gullspång