Altan Mariestad

Kr8ter Concepts – Vi bygger din altan

Arbete anpassat efter dig

Behöver du hjälp med att bygga en altan i Mariestad eller dess omnejd? Då är du varmt välkommen till oss på Kr8ter Concepts! Anlitar du oss för ditt altanbygge kommer vi fokusera helhjärtat på att leverera ett kvalitativt arbete med ett bra resultat, oavsett projektets skala. För oss är det viktigt att arbetet och det slutgiltiga resultatet möter både de förväntningar du har och dina behov. Därför ser vi till att anpassa arbetet efter de önskemål och behov som just du har. Med vårt arbete förverkligar vi dina drömmar.

Om oss

Kr8ter Concepts grundades 2020 och har sedan dess varit aktiva inom byggbranschen. Inom företaget finns dock erfarenhet sedan tidigare. Därmed innehar vi en bred kompetens inom branschens olika delar. Vi är en byggfirma som inriktar oss på renovering samt finsnickeri med platsbyggd inredning. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi förverkliga vi dina byggdrömmar. Med vårt arbete är vi aktiva i Mariestad med omnejd.

För att kunna erbjuda ett brett tjänsteutbud och omfattande hjälp samarbetar vi med företag inom branschen. På så sätt kan vi åta oss större projekt och ge dig hjälp från start till slut.

 

Altan Mariestad

Olika stora uppdrag

Inom byggbranschen åtar vi oss såväl små som stora uppdrag, kort sagt arbetar vi med det mesta inom bygg. Till oss kan du vända dig oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver.

Kundnöjdhet

Vårt företag har ett stort fokus på att samtliga kunder som vänder sig till oss ska bli helt nöjda. Därför arbetar vi engagerat och målinriktat för att kunna leverera projekt med goda resultat.

Altan Mariestad

Vad vi erbjuder för tjänster

Som sagt arbetar vi med det mesta inom området bygg. Genom kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda ett brett tjänsteutbud av byggtjänster. Respektive tjänst kan i sin tur anpassar efter dina önskemål och behov.

Altan

Ifall du behöver hjälp att bygga din altan är det till oss du ska vända dig till. När du anlita oss kommer vi bygga en altan utifrån dina önskemål. Behöver du även hjälp med planeringen av altanen kan vi givetvis bistå med den typen av hjälp. Altanen kan också byggas som ett pooldäck i anslutning till en pool.

Referensbilder

Kontakta oss

Är du intresserad av att erhålla vår hjälp med någon byggtjänst är du välkommen att kontakta oss. Givetvis kan du även ta kontakt med oss om du har några frågor eller önskar ett prisförslag.

Kr8ter Concepts

KAPELLGATAN 1B BV, 547 93 Skagersvik

070-444 72 65

kr8terconcepts@gmail.com

Altan Mariestad

Av oss på Kr8ter Concepts kan du erhålla hjälp med att bygga din altan. Vi kommer kunna hjälpa dig med allt från planering till utförande. Vår utgångspunkt ligger i Gullspångs kommun men vi arbetar i hela dess omnejd, i städer så som Mariestad.

Altan Mariestad