Bygg Kristinehamn

Kr8ter Concepts – vi bygger dina drömmar

Anpassningsbart arbete

Varmt välkommen till Kr8ter Concepts när du i Kristinehamn med omnejd behöver hjälp med något som involverar bygg. Anlitar du oss för ditt projekt kommer vi fokusera helhjärtat på att leverera ett kvalitativt arbete med ett bra resultat, oavsett projektets skala. För oss är det viktigt att arbetet och resultatet möter dina förväntningar och behov. Därför anpassar vi alltid arbetet efter de önskemål och behov som finns. Med vårt arbete förverkligar vi dina byggdrömmar.

Om oss

Kr8ter Concepts grundades 2020 och har sedan dess varit aktiva som snickare inom byggbranschen. Inom företaget finns dock erfarenhet sedan tidigare. Därmed innehar vi en bred kompetens inom branschens olika delar. Vi är en byggfirma som inriktar oss på renovering samt finsnickeri med platsbyggd inredning. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi förverkliga vi dina byggdrömmar. Med vårt arbete är vi aktiva i Kristinehamn med omnejd.

För att kunna erbjuda ett brett tjänsteutbud och omfattande hjälp samarbetar vi med företag inom branschen. På så sätt kan vi åta oss större projekt och ge dig hjälp från start till slut.

 

Bygg Kristinehamn

Små & stora uppdrag

Inom byggbranschen åtar vi oss såväl små som stora uppdrag, kort sagt arbetar vi med det mesta inom bygg. Till oss kan du vända dig oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver.

Alltid nöjda kunder

Ett stort fokus för oss är att samtliga kunder som vänder sig till oss ska bli helt nöjda. Därför arbetar vi hårt och målinriktat för att kunna leverera projekt med goda resultat.

Bygg Kristinehamn

Vad vi erbjuder för tjänster

Som sagt arbetar vi med det mesta inom området bygg. Genom kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda ett brett tjänsteutbud av byggtjänster. Respektive tjänst kan i sin tur anpassar efter dina önskemål och behov.

Bygg

Byggbranschen är bred, därmed är även vårt tjänsteutbud det. Vår firma har kunskapen och erfarenheten som krävs för att kunna bygga nytt från grunden såväl som att renovera och bygga om. Vi bygger både inomhus och utomhus med allt från kök till pooldäck.

Referensbilder

Kontakta oss

Är du intresserad av att erhålla vår hjälp med någon byggtjänst är du välkommen att kontakta oss. Givetvis kan du även ta kontakt med oss om du har några frågor eller önskar ett prisförslag.

Kr8ter Concepts

KAPELLGATAN 1B BV, 547 93 Skagersvik

070-444 72 65

kr8terconcepts@gmail.com

Bygg Kristinehamn

Av oss på Kr8ter Concepts kan du få omfattande hjälp med bygg. Du kan få vår hjälp från planering till slutfört arbete. Då vår utgångspunkt ligger i Gullspångs kommun finns vi tillgängliga för er i Kristinehamn och andra närliggande städer.

Bygg Kristinehamn