Parkettläggare Kristinehamn

Kr8ter Concepts – Vi förverkligar dina drömmar

Anpassningsbart arbete

Varmt välkommen till Kr8ter Concepts när du i Kristinehamn med omnejd behöver hjälp av en parkettläggare. När du anlitar oss för ett arbete kommer vi fokusera helhjärtat på att leverera ett kvalitativt arbete med ett bra resultat, oavsett projektets skala. För oss är det viktigt att arbetet och resultatet möter dina förväntningar och behov. Därför anpassar vi alltid arbetet efter de önskemål och behov som finns. Med vårt arbete förverkligar vi dina drömmar.

Om oss

Kr8ter Concepts grundades 2020 och har sedan dess varit aktiva inom byggbranschen. Inom företaget finns dock erfarenhet sedan tidigare. Därmed innehar vi en bred kompetens inom branschens olika delar. Vi är en byggfirma som inriktar oss på renovering samt finsnickeri med platsbyggd inredning. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi förverkliga vi dina byggdrömmar. Med vårt arbete är vi aktiva i Kristinehamn med omnejd.

För att kunna erbjuda ett brett tjänsteutbud och omfattande hjälp samarbetar vi med företag inom branschen. På så sätt kan vi åta oss större projekt och ge dig hjälp från start till slut.

 

Parkettläggare Kristinehamn

Små & stora uppdrag

Inom byggbranschen åtar vi oss såväl små som stora uppdrag, kort sagt arbetar vi med det mesta inom bygg. Till oss kan du vända dig oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver.

Alltid nöjda kunder

Ett stort fokus för oss är att samtliga kunder som vänder sig till oss ska bli helt nöjda. Därför arbetar vi hårt och målinriktat för att kunna leverera projekt med goda resultat.

Parkettläggare Kristinehamn

Vad vi erbjuder för tjänster

Som sagt arbetar vi med det mesta inom området bygg. Genom kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda ett brett tjänsteutbud av byggtjänster. Respektive tjänst kan i sin tur anpassar efter dina önskemål och behov.

Parkettläggning

Att lägga nytt golv är ett projekt som kräver tid och kraft. För att förenkla processen kan du anlita oss för arbetet. Vi har lång erfarenhet som parkettläggare. Därmed kommer vi kunna genomföra arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som vi är noggranna. 

Kontakta oss

Är du intresserad av att erhålla vår hjälp med någon byggtjänst är du välkommen att kontakta oss. Givetvis kan du även ta kontakt med oss om du har några frågor eller önskar ett prisförslag.

Kr8ter Concepts

KAPELLGATAN 1B BV, 547 93 Skagersvik

070-444 72 65

kr8terconcepts@gmail.com

Parkettläggare Kristinehamn

Hos oss på Kr8ter Concepts finns parkettläggare med erfarenhet och kunskap. Du kan därmed vända dig till oss för att få hjälp med parkettläggning. Vår utgångspunkt ligger i Gullspångs kommun men vi arbetar även i dess omnejd, i städer så som Kristinehamn.

Parkettläggare Kristinehamn